18 березня 2021

 Вітаємо переможця!

Нещодавно було оголошено підсумки III (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» з номінацій «Література» та «Історія України і державотворення».
На розгляд журі обласного етапу конкурсу в номінації «Література» представлено 35 учнівських робіт, у номінації «Історія України і державотворення» - 22 роботи. Учасники виконували творчі роботи на тему «Торуй свій шлях - той, що твоїм назвався, той, що обрів тебе навіки вік» (В. Стус). Учнівські дослідження, присвячені проблемам державотворення в Україні, формуванню української нації, національної самосвідомості, презентували роль видатних діячів політичного та суспільного життя Миколаївщини.
Відрадно, що робота учня Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Одарченка Євгена здобула належну оцінку журі, а Євген став переможцем конкурсу. Учня нагороджено дипломом департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації, а бібліотекареві школи та керівнику гуртка «Художнє слово» Одарченко С.Є. , яка була науковим керівником, оголошено подяку.
Заступник директора з НВР Л.Г. Риженко



Немає коментарів:

Дописати коментар