03 березня 2021

 У сучасному світі цифрових технологій запровадження максимального спрощення доступу громадян до всіх послуг та інформації через Інтернет та в електронному вигляді є необхідністю. Поступово альтернативою звичайним паперовим класним журналам та учнівським щоденникам у закладах загальної середньої освіти стають електронні журнали та щоденники. Саме тому адміністрація Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 02.03.2021р. взяла участь у Всеукраїнському вебінарі з питань впровадження електронних журналів та щоденників в освітній процес. До вебінару приєдналися учасники з Донецької, Харківської, Запорізької, Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

До участі у вебінарі в якості спікера була запрошена заступник директора школи з навчально-виховної роботи Риженко Л.Г., яка повідомила, що з вересня 2020 року на інтернет-платформі «Nz.ua» («Нові знання») для користувачів електронних щоденників Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 доступні інформація про успішність учнів та розклад уроків учнів і вчителів.
Такі нововведення є важливим елементом у покращенні якості освіти, а також для налагодження ефективної комунікації між учасниками освітнього процесу, зокрема між адміністрацією навчального закладу та батьками.



Немає коментарів:

Дописати коментар